Maura.jpg

Ik ben Maura

Met mijn planmatig inzicht zorg ik dat de zaken geregeld zijn, een project loopt en beoogde resultaten behaald worden. Ik ben een gestructureerde, enthousiaste, maar vooral ook praktische teamwerker, die energie krijgt van sparren met collega’s én klanten. Het is voor mij belangrijk om te begrijpen wat de klant (of dat nu een opdrachtgever of een bewoner van een gebied is) nu écht wil en om op deze wijze zo goed mogelijk in te kunnen spelen op zijn wensen.

Inhoudelijk ligt mijn interesse onder meer in ruimtelijke oplossingen en (stedelijke en regionale) gebiedsontwikkeling. Het laatste jaar van mijn traineeship wil ik hier graag vanuit opdrachtgeversperspectief in complexe projecten mee aan de slag. Ik zet daarmee de volgende stap in het opbouwen van een brede basis om uiteindelijk een rol als omgevings- of projectmanager te kunnen vervullen. 

 

Opleiding

Technische Universiteit Eindhoven – Msc. Architecture, Building and Planning, richting Urban Design and Planning (2013) Technische Universiteit Eindhoven - BSc Bouwkunde (2010)

Business Partner:
Gemeente Amsterdam Metro en Tram
GMB
Oldenkamp