Niels.jpg

Ik ben Niels

Niels is een initiatiefrijk persoon die verantwoordelijkheid neemt. Hij durft het voortouw te nemen en beslissingen te maken. Niels is energiek, grijpt iedere opgave met beide handen aan en gaat in teamverband op zoek naar de beste oplossing.

Niels heeft tijdens zijn studie aangetoond dat hij verder kijkt dan alleen de gebaande paden om zijn ontwikkeling te stimuleren. Zo heeft hij een minor gevolgd over ondernemerschap en innovatiewetenschappen en hij heeft hij een half jaar in het buitenland gestudeerd. Ook heeft hij een fulltime bestuursjaar achter de rug bij de studievereniging van Bouwkunde en de jaarlijkse introductieweek van de TU/e georganiseerd. In deze activiteiten is Niels gewaardeerd als een enthousiast persoon die vraagtekens durft te zetten en doorzettingsvermogen toont.

Niels houdt van afwisseling en heeft een hoge aandachtsspreiding; hij kan makkelijk meerdere zaken of projecten tegelijkertijd oppakken. Daarnaast is hij procesgericht en vindt hij het leuk om zich te richten op creatieve of minder conventionele oplossingen. Het is zijn ambitie om deze talenten uiteindelijk in te zetten om projecten aan te sturen vanuit de opdrachtgevende dan wel adviserende kant. 

 

 

 

 

Opleiding
Technische Universiteit Eindhoven – MSc Construction Management & Engineering (2015)
Technische Universiteit Eindhoven - BSc Bouwkunde (2013)