Wouter.jpg

Ik ben Bart

Als civieltechnisch ingenieur heb ik een passie voor waterbouwkunde. Dankzij de theoretische aard van mijn studie - specialisaties in vloeistofmechanica en morfologie - beschik ik over veel inhoudelijke kennis. Na het afronden van mijn studie heb ik een jaar gewerkt op de R&D-afdeling van baggerbedrijf Van Oord. Door dit werk heb ik mijn inhoudelijke kennis vergroot en ervaring opgedaan met werken in een grote organisatie. Door gebrek aan praktijkgerelateerd werk bij Van Oord heb ik de overstap gemaakt naar Jelmer en wil ik nu mijn horizon verbreden en projectmatiger aan de slag. Mijn ambitie is om op technisch inhoudelijke en procesgerichte wijze bij te dragen aan grote en uitdagende waterbouwkundige projecten die ons land rijk is.

Naast mijn passie voor waterbouwkunde heb ik een voorliefde voor literatuur en andere kunsten zoals film en muziek. Door mijn brede kijk op de wereld neem ik weloverwogen en geïnformeerd beslissingen en beschik ik over een goede zelfkritische houding. Mensen in mijn omgeving typeren mij als een oprecht persoon die niet om de zaken heen draait. Dit samen met mijn punctualiteit en onafhankelijkheid maken van mij een ingenieur die de zaken gedaan krijgt. 

 

TU Delft - Master Civil Engineering (2015) Track Hydraulic Engineering, specialisatie River Engineering en Environmental Fluid Mechanics. Thesis: “Waves arising from Hirano’s conservation model for mixed-size sediment morphodynamics: an experimental study”. Beschikbaar op repository.tudelft.nl

TU Delft - Bachelor Civiele Techniek (2012)
Minor: Technische Natuurkunde. Bachelor eindwerk: “Over The Rising Bubble Technique”.

Business Partners:
Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau
Havenbedrijf Rotterdam
Gemeente Rotterdam