GMB, Bedankt!

GMB, Bedankt!

Dat was het, mijn tweede jaar zit erop. Inclusief een verlenging van ruim 2 maanden. Wat heb ik veel geleerd in mijn jaar bij GMB. Ik moet zeggen dat ik in de eerste instantie wel twijfelde; in mijn tweede jaar weer bij een aannemer? Dat is eigenlijk niet hoe het binnen Jelmer hoort te gaan. Tot men mij bij GMB een ‘offer I couldn’t refuse’ deed; mijzelf ontwikkelen op het gebied van omgevingsmanagement!

Hoe managen we het management weg?

Hoe managen we het management weg?

Peter Schoonderbeek zit drie weken nadat hij is aangenomen als projectmanager bij het Ingenieursbureau van Gemeente Amsterdam bij de directeur in het kantoor. Om te vertellen dat hij vindt dat zijn functie moet verdwijnen. Lees hier zijn visie op een wereld zonder hiërarchie en doorgeefluiken en met meer eigen verantwoordelijkheid en efficiënter werken. Kortom: hoe managen we het management weg? 

Leuk ommetje, vindt u niet?

Leuk ommetje, vindt u niet?

Ge-wel-dig. Heerlijk om in een wijk te wonen waar omgevingsmanagement met de nodige humor wordt opgepakt. Strijp-S is een wijk in Eindhoven die momenteel wordt omgebouwd van een gebied met oude, vervallen kantoren en fabrieken van Philips tot een bruisend creatief tweede centrum van de stad. En bij een wijk die geherstructureerd wordt, gebeurt het nu eenmaal wel eens dat wegen tijdelijk afgesloten moeten worden.

Captain Co-creation

Captain Co-creation

Op 11 september kwamen ca. 200 jongeren bijeen om samen met Rijkswaterstaat een co-creatie aan te gaan voor het maken van een alternatieve marktvisie op de infrasector. Jelmer, de nieuwe generatie van de Civiele Techniek, maakt hier natuurlijk graag deel vanuit. Zo hebben wij onze kennis en vaardigheden gedeeld in discussie met vele andere jong professionals en op die manier niet alleen de eigen, maar ook andermans creativiteit geprikkeld.