Nieuw

Sinds een paar weken is er van alles veranderd. Zowel intern bij Jelmer als op mijn eigen werkplek. Mijn eerste Jelmerjaar zit erop, wat wil zeggen dat ik per 13 april werkzaam ben op mijn nieuwe plek bij aannemer GMB.  Nieuwe werkplek, nieuwe collega’s en vooral een nieuwe functie: komend jaar mag ik mijzelf verdiepen in het omgevingsmanagement in de tenderfase van grote projecten. De eerste indruk is goed, ik heb er zin in!

Wat er ook nieuw is, is onze directeur. Per 1 april heeft Marc Martojo het stokje overgenomen van Ester. En ook hij heeft er zin in, zo vertelde hij ons Jelmers een paar weken geleden. Een nieuwe insteek, verfrissende ideeën, nieuwe ambities; volgens mij gaan de komende jaren spannend en ontzettend gaaf worden!

Dan is er ten slotte natuurlijk nog iets nieuw; dit blog! Toen ik werd gevraagd of ik het leuk zou vinden om een blog voor Jelmer te schrijven over wat mij bezig houdt, mijn eigen ontwikkeling en ontwikkeling in de sector kon ik natuurlijk geen ‘nee’ zeggen. Vanaf nu kunnen jullie geregeld een post van mij verwachten. Hopelijk lezen jullie ze met plezier ☺