GMB, Bedankt!

Dat was het, mijn tweede jaar zit erop. Inclusief een verlenging van ruim 2 maanden. Wat heb ik veel geleerd in mijn jaar bij GMB. Ik moet zeggen dat ik in de eerste instantie wel twijfelde; in mijn tweede jaar weer bij een aannemer? Dat is eigenlijk niet hoe het binnen Jelmer hoort te gaan. Tot men mij bij GMB een ‘offer I couldn’t refuse’ deed!

Als assistent-omgevingsmanager en assistent-projectmanager heb ik mee mogen werken aan de tender Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum. Ik was o.a. verantwoordelijk voor het EMVI-plan omgeving, zorgde voor de voorbereiding van vergaderingen en mocht bovendien alle dialooggesprekken met de opdrachtgever bijwonen. Wat betreft omgevingsmanagement heb ik als rechterhand van de senior omgevingsmanager veel geleerd op m.n. de aspecten stakeholderanalyse en communicatie. 

Ik heb GMB, sinds ik hen tijdens mijn eerste jaar bij Oldenkamp leerde kennen, altijd ervaren als een erg prettige partij om (samen) te werken. Je merkt dat het een familiebedrijf is, dat openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast is er altijd ruimte voor ontwikkeling, wanneer je dat als werknemer aangeeft, maar ook ongevraagd. Altijd blijven verbeteren en ook open staan voor suggesties, dat is wat ik bij GMB zie en dat is wat mij ook erg aanspreekt.

Speciale dank ook voor al mijn directe collega’s, waarmee ik het afgelopen jaar heb samengewerkt. Wat hadden we een leuk team en alhoewel er ook moeilijke momentjes waren hebben we zoveel geleerd met zijn allen! Ik zou het zo weer doen! GMB, ontzettend bedankt en wellicht tot ziens!