Business partners van Jelmer bieden uitdagende projecten aan ambitieuze en leergierige young professionals. 


De wereld verandert sneller dan ooit. De complexiteit van ruimtelijke vraagstukken neemt toe. Dat vraagt sectorbreed om een betere samenwerking en oog voor elkaars belangen. Goede samenwerking verlangt kennis van de gehele keten. En door schaarste aan jong talent in de techniek gaat waardevolle ervaring verloren en blijft inspiratie voor vernieuwing uit. Daarom hebben we een multi-company Talent Ontwikkelprogramma ontworpen waarin de nieuwe generatie zich kan ontwikkelen tot de nieuwe leiders die de sector nodig heeft.

Jelmer staat voor de kracht van de nieuwe generatie. Young professionals die verder kijken dan het technische vraagstuk. Zij zijn in staat om in een steeds sneller veranderende wereld kritisch te kijken naar bestaande waarheden. Door kennis en innoverende ideeën te verbinden worden waarheden door onze talenten uitgedaagd. Op deze wijze zorgt Jelmer ervoor dat kennis behouden blijft én dat de bouwsector blijft innoveren.

Jelmer in huis

Het driejarige Jelmer-programma is gericht op talent- en competentiegericht ontwikkelen van young professionals. Naast ontwikkeling van soft skills leren young professionals in de praktijk doordat ze aan uitdagende projecten werken bij business partners uit de gehele keten binnen de civiele bouw. Dit zijn overheden, aannemers en ingenieurs- en adviesbureaus. Samen met haar business partners reikt Jelmer de kennis, vaardigheden en strategieën aan die nodig zijn om slimme oplossingen te bedenken voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Zo worden er nieuwe oplossingen bedacht die de kwaliteit van samenwerking en resultaten sectorbreed verhogen. Na het afronden van het driejarige programma bij Jelmer stromen young professionals door naar interne posities bij de business partners.

Het verbinden van generaties is een uitdaging die wij serieus nemen. Onze Young Professionals vormen een bron van inspiratie voor de gevestigde orde terwijl deze ervaren professionals essentiële kennis overdragen aan de nieuwe generatie. Een Jelmer Young Professional is iemand die leert denken vanuit de keten en het complete proces. In combinatie met een sterke persoonlijke ontwikkeling die onze young professionals doormaken vormen zij een daadkrachtig profiel. Hiermee leveren onze Young Professionals niet alleen toegevoegde waarde in de uitvoering maar stralen zij innoverend denkvermogen, verfrissing en enthousiasme uit op uw organisatie.


Onze Business Partners

 

De certificering van Jelmer

ISO 9001:2015

Kwaliteit is belangrijk voor Jelmer. Kwaliteit is voor Jelmer, met aandacht, plezier en overtuiging ons werk doen met aantoonbaar resultaat. Dit brengen we in de praktijk door te werken via ons kwaliteitsmanagementsysteem. Dit systeem is ISO 9001:2015 gecertificeerd.

NEN-4400-1

Jelmer beschikt over het SNA-keurmerk op basis van NEN 4400-1. Dit waarborgt de kernkwaliteiten waaraan een organisatie binnen de arbeidssector moet voldoen.

VCA VOL

Bij Jelmer is iedere medewerker in het bezit van een VCA VOL certificaat. Het certificaat op het gebied van veilig en gezond werken gericht op leidinggevende medewerkers.