Catharina site.jpg

Ik ben Catharina

Mijn naam is Catharina, een sociale en gedreven starter die net is afgestudeerd aan de TU Delft. Ik heb voor Jelmer gekozen omdat ik geloof dat een integrale aanpak in de infra- en bouwsector van groot belang is. Door mensen samen te brengen en de verschillende perspectieven te begrijpen geloof ik dat een goede samenwerking beter resultaat oplevert.

Graag wil ik mij inzetten om met mijn oog voor detail en liefde voor structureren en organiseren verschillende vraagstukken aan te pakken en bij te dragen aan de totstandkoming van mooie en complexe projecten in de fysieke leefomgeving.

 

Opleiding:
Master Construction, Management & Engineering
Faculteit CiTG, Technische Universiteit Delft. Afgestudeerd met een 8 op het onderwerp “fit-for-purpose project management”.
Relevant vakken: Project Management, Process Management, Legal & Governance, Dynamic Control.

Project Piçarras (project over kustbescherming en stranderosie) Universidade Federal de Santa Catarina, Brazilië. Duur 3 maanden, 7,5 behaald.
Exploratieve studie naar het combineren van een technische oplossing voor stranderosie met de sociale, politieke en financiële mogelijkheden van de stad Piçarras.

Minor Economics, Law & Management
Faculteit TBM, Technische Universiteit Delft.

Bachelor Bouwkunde
Faculteit BK, Technische Universiteit Delft.

Vwo: Natuur & Techniek
Geert Groote College Amsterdam.

Business Partners:
X