Jelmer Inhousedag
Jun
8
to Jun 9

Jelmer Inhousedag

Sta jij ook voor de kracht van de nieuwe generatie? Join Jelmer! Maak samen met een select aantal studenten kennis met Jelmer tijdens onze Inhousedag. 

Datum: 8 juni 2016
Locatie: Jelmer, Kerklaan 9, Vinkeveen
Tijd: 12.30 - 17.30 uur

Programma:

12.30 uur Ontvangst inclusief lunch
13.00 uur Wie is Jelmer?
13.45 uur Personal Branding
15.00 uur Workshop Samenwerken
17.00 uur Borrel

Wil jij verder kennismaken met Jelmer? Meld je dan snel aan via barbarahermans@jelmer.nl met jouw CV en motivatiebrief. Tot 8 juni!

View Event →
May
11
to May 12

Civiele Bedrijvendagen 2016 TU Delft

  • Technische Universiteit (map)
  • Google Calendar ICS

De Civiele Bedrijvendagen staan nu al jaren bekend als een groot “Career-event” voor de masterstudenten van Civiele Techniek. Mede door de activiteiten tijdens en voor de dagen zelf, zijn de Civiele Bedrijvendagen veel meer dan enkel een bedrijvenmarkt. Zo kun je trainingen volgen, aanwezig zijn op het eerste Civiele Bedrijvenforum, jezelf inschrijven voor individuele gesprekken, je CV laten checken en van de markt weglopen met een mooie LinkedIn-foto op zak. Uiteraard is ook Jelmer van de partij! Laat je verrassen en bezoek op 11 mei aanstaande onze stand! 

View Event →
TU Delft Spaghettitoren-bouwwedstrijd
Feb
26
to Feb 27

TU Delft Spaghettitoren-bouwwedstrijd

  • TU Delft Faculteit Civiele Techniek (map)
  • Google Calendar ICS

Jelmer neemt deel aan de Spaghettitoren-bouwwedstrijd van TU Delft! De wedstrijd is opgebouwd uit de dagbouw en de studenten-/bedrijvenwedstrijd. Bij de dagbouw maken studenten op de dag zelf een toren van spaghetti en lijm die aan het einde van de dag getest wordt. Daarentegen moeten de torens voor de studenten-/bedrijvenwedstrijd door de deelnemers van tevoren in elkaar gezet worden.

Op vrijdag 26 februari aanstaande worden de torens getest op sterkte en weerstand tegen aardbevingen. Er werken professoren en ingenieurs van de faculteit mee om de wedstrijd succesvol te laten verlopen. De dag zal worden afgesloten met een borrel waar alle deelnemers en toeschouwers de vertoonde constructies kunnen nabespreken. Zien we je daar?! 

https://www.practischestudie.nl/spaghetti

View Event →
Projectmanagement op glad ijs
Feb
18
2:30 PM14:30

Projectmanagement op glad ijs

  • Technische Universiteit Twente (map)
  • Google Calendar ICS

Op 18 februari 2016 neemt Jelmer studenten van Technische Universiteit Twente mee op een barre tocht. Oud Olympisch schaatser Arie Loef vertelt over zijn Transbaikal-reis: een expeditie door Siberië met als doel het oversteken van het oudste, diepste en grootste zoetwatermeer ter wereld. Bij zo’n trektocht in extreme kou spelen niet alleen mentale en fysieke vaardigheden een grote rol, maar ook een sterk team en stevig projectmanagement. 

View Event →