Jelmer Events 

Meet-ups, inhousedagen, projectbezoeken, workshops,
bedrijvendagen en borrels... Ontmoet Jelmer op 1 van onze events!

IMG_3729.JPG

27 september 2019
Jelmer NEXT Inhousedag

Maak op 27 september aanstaande persoonlijk kennis met ons team op de Jelmer NEXT Inhousedag! We gaan met een selecte groep studenten aan de slag met een communicatietraining en een inhoudelijke case. Bij mooi weer sluiten we de middag af met een borrel op de Jelmer-boot! Meld je aan via barbaramartojo@jelmer.nl 

4308A5826kopie.jpg

12 juni 2019
Projectbezoek NIeuwe Zeesluis

Op 12 juni gaan we met de young professionals én business partners van Jelmer dit indrukwekkende project bezoeken. De ontvangst is vanaf 14.30 uur bij 'SHIP' in IJmuiden. We krijgen een korte presentatie vanuit het consortium OpenIJ en daarna gaan we aan boord van de boot 'Koningin Emma' om de sluizenroute te varen. Wil jij hier graag bij zijn?! Mail dan jipcolenbrander@jelmer.nl

4IMG_2702.jpg

29 mei 2019
Business Hockey Event

Na het enorme succes van vorig jaar is Jelmer dit jaar opnieuw deelnemer aan het door Dopie georganiseerde Business Hockey Event te Delft. Speel wedstrijden, raak geïnspireerd door verhalen van bedrijven en geniet van de barbeque en afsluitende borrel. Scoor jij met ons mee?

Schermafbeelding 2019-09-02 om 11.37.20.png

17 MEI 2019
CARRIÈREDAG GRONINGEN

Is Jelmer de volgende stap in jouw carrière? Ontmoet Jelmer op 17 mei tijdens de carrièredag in Groningen. Wie is Jelmer, wat doen wij en hoe past dit binnen jouw toekomstperspectief? Ontdek het 17 mei.
Tot dan!

IMG_6647.JPG

16 mei 2019
Civiele bedrijvendagen
TU Delft

Uiteraard zijn we ook dit jaar weer van de partij op de Civiele Bedrijvendagen van TU Delft. Maak kennis met onze Jelmers en vraag ze het hemd van het lijf over waarom zij voor het Jelmer Talent Lab hebben gekozen! Kom op ontdekkingstocht en ervaar de experience! 

NEXTZwart2b.jpg

14 FEBRUARI 2019
JELMER NEXT EVENT

Op donderdag 14 februari is het zover, Jelmer NEXT, hét event waar getalenteerde young professionals hun skills laten zien om daarmee 1 van de exclusieve seats binnen het multi-company traineeship van Jelmer te bemachtigen! Meld je snel aan via recruitment@jelmer.nl voor meer informatie over het programma.