Jelmer Events 

Meet-ups, inhousedagen, projectbezoeken, workshops,
bedrijvendagen en borrels... Kortom, ontmoet Jelmer!

NEXTZwart2b.jpg

6 juni 2019
NEXT Open IJ

Een exclusieve ervaring op een bijzondere locatie. NEXT, hét event waar getalenteerde young professionals hun skills laten zien om daarmee een exclusieve seat binnen het multi-company traineeship te bemachtigen! We leren elkaar beter kennen, raken geïnspireerd tijdens de boottocht en gaan samen aan de slag met een gave actuele business case. Meld je aan via stephaniezweekhorst@jelmer.nl.

Schermafbeelding 2019-04-04 om 13.16.39.png

29 mei 2019
Business Hockey Event

Na het enorme succes van vorig jaar is Jelmer dit jaar opnieuw deelnemer aan het door Dopie georganiseerde Business Hockey Event te Delft. Speel wedstrijden, raak geïnspireerd door verhalen van bedrijven en geniet van de barbeque en afsluitende borrel. Scoor jij met ons mee?

422450.jpg

17 mei 2019
Carrièredag Groningen

Is Jelmer de volgende stap in jouw carrière? Ontmoet Jelmer op 17 mei tijdens de carrièredag in Groningen. Wie is Jelmer, wat doen wij en hoe past dit binnen jouw toekomstperspectief? Ontdek het 17 mei.
Tot dan!

IMG_6647.JPG

16 mei 2019
Civiele bedrijvendagen
TU Delft

Uiteraard zijn we ook dit jaar weer van de partij op de Civiele Bedrijvendagen van TU Delft. Maak kennis met onze Jelmers en vraag ze het hemd van het lijf over waarom zij voor het Jelmer Talent Lab hebben gekozen! Kom op ontdekkingstocht en ervaar de experience! 

lunch.jpg

14 mei 2019
Lunchlezing VUGS

Op 14 mei geeft Jelmer om 12:30 uur een lunchlezing bij V.U.G.S. in Utrecht. Een mooi moment om te horen over ons unieke Talent Ontwikkel Programma, onze projecten en de concrete mogelijkheden voor jou.

Schermafbeelding 2019-04-04 om 13.25.12.png

30 april 2019
Symposium VUGS

Op 30 april zijn wij aanwezig bij het jaarlijkse V.U.G.S. Symposium. V.U.G.S. kiest dit jaar voor een politiek-geografisch onderwerp, namelijk de Catalaanse kwestie. De dag bestaat uit workshops en lezingen, gegeven door deskundigen uit het binnen- en buitenland! Ontmoet jij Jelmer?

Deelname aan het symposium kost €8,50. Dit is inclusief lunch en afsluitende borrel! Schrijf je hier in!

NEXTZwart2b.jpg

26 APRIL 2019
NEXT EVENT VINKEVEEN

NEXT, hét event waar getalenteerde young professionals hun skills laten zien om daarmee een exclusieve seat in ons Talent Lab te bemachtigen! Wie is Jelmer, wat doen wij en hoe past Jelmer in jouw toekomstperspectief? Proef de sfeer bij Jelmer, ga aan de slag met een gave business case en ervaar de Vinkeveense Plassen tijdens een afsluitende borrel op de Jelmer-boot om Koningsdag in te luiden. Meld je aan via stephaniezweekhorst@jelmer.nl.

NEXTZwart2b.jpg

14 februari 2019
Jelmer NEXT Event

Op donderdag 14 februari is het zover, Jelmer NEXT, hét event waar getalenteerde young professionals hun skills laten zien om daarmee 1 van de exclusieve seats binnen het multi-company traineeship van Jelmer te bemachtigen! Meld je snel aan via recruitment@jelmer.nl voor meer informatie over het programma.

ConcepT.png

6 februari 2019
Symposium 'Searching
for space'

Studievereniging ConcepT van Universiteit Twente organiseert op 6 februari het symposium 'Searching for Space - efficient allocation of our environment'. Ontmoet Jelmer op de career expo!