Jelmer Events 

Meet-ups, inhousedagen, projectbezoeken, workshops,
bedrijvendagen en borrels... Kortom, ontmoet Jelmer!

IMG_6647.JPG

15 & 16 mei 2019
Civiele Bedrijvendagen
TU Delft

Uiteraard zijn we ook dit jaar weer van de partij op de Civiele Bedrijvendagen van TU Delft. Maak kennis met onze Jelmers en vraag hun het hemd van het lijf over waarom zij voor het Jelmer Talent Lab hebben gekozen! 

NEXTZwart2b.jpg

14 februari 2019
Jelmer NEXT Event

Op donderdag 14 februari is het zover, Jelmer NEXT, hét event waar getalenteerde young professionals hun skills laten zien om daarmee 1 van de exclusieve seats binnen het multi-company traineeship van Jelmer te bemachtigen! Meld je snel aan via recruitment@jelmer.nl voor meer informatie over het programma.

ConcepT.png

6 februari 2019
Symposium 'Searching
for space'

Studievereniging ConcepT van Universiteit Twente organiseert op 6 februari het symposium 'Searching for Space - efficient allocation of our environment'. Ontmoet Jelmer op de career expo!

Weekend2.jpg

3 juni 2018
weekendschool 2

In samenwerking met IMC Weekendschool, geven een aantal van onze Jelmer trainees op zondag, les aan kinderen in Amsterdam zuid-oost. Wat is civiele techniek en wat zou je daar precies mee kunnen worden? 

IMG_8718.jpg

30 mei 2018
Jelmer INHOUSEDAG in delft

Wie is Jelmer, wat doen wij en hoe zou Jelmer in jouw toekomstperspectief passen? Hoor hier meer over en ontdek jouw talenten tijdens onze Talent Challenge. Deze keer organiseren wij de Inhousedag bij The Hangout in Delft! Meld je aan via stephaniezweekhorst@jelmer.nl.

weekend.jpg

27 mei 2018
weekendschool 1

In samenwerking met IMC Weekendschool, geven een aantal van onze Jelmer trainees op zondag, les aan kinderen in Amsterdam zuid-oost. Wat is civiele techniek en wat zou je daar precies mee kunnen worden?

IMG_4451.jpg

17 mei 2018
Civiele bedrijvendagen Delft

Zoals elk jaar, staan wij trouw op de civiele bedrijvendagen van Practische Studie op
TU Delft. Kom op donderdag 17 mei naar onze stand en hoor meer over wie wij zijn en waar we voor staan!

_MG_9239.JPG

9 mei 2018
MEET-up campus Delft

Wie is Jelmer, wat doen wij en hoe zou Jelmer in jouw toekomstperspectief passen? We leren elkaar beter kennen en gaan samen aan de slag met een gave actuele business case. Dit keer op de campus in Delft. Meld je aan voor de Jelmer Experience via ottelinecroll@jelmer.nl

422450.jpg

20 april 2018
MEET-UP CAFE LABS Delft

De kleur van Jelmer is ORANJE. Aangezien Koningsdag eraan zit te komen, is dit het uitgelezen moment om onze
JELMER <3 WILLY brillen uit te delen en te trakteren op een borrel. Meet us vrijdagmiddag 20 april vanaf 12.00 uur bij Cafe LABS in Delft!

9.jpg

16 april 2018
MEET-UP SAXION ENSCHEDE

Op 16 april geeft Jelmer om 13.00 uur een presentatie op Saxion in Enschede. Een mooi moment om meer te horen over ons unieke Talent Ontwikkel Programma en concrete mogelijkheden in het oosten van Nederland. 

Arez site.jpg

2 maart 2018
Interculturele communicatie training UAF

Als boeiende verdieping op het mentor-programma met UAF doen we mee aan een training speciaal gericht op interculturele communicatie.

_MG_0960low.jpg

2 februari 2018
Kick-off UAF

In samenwerking met UAF - Stichting voor Vluchteling-Studenten - start Jelmer een mentorprogramma tussen onze young professionals en ingenieurs uit Syrië, Ethiopië, Afghanistan en Irak.