Ewout site.jpg

Ik ben Ewout

Van het werken met het proces van ruimtelijke ontwikkeling word ik enthousiast. Hierbij ben ik extra geboeid door het spanningsveld tussen de technische mogelijkheden en de bestuurlijke vraagstukken. Waar de drie vragen ‘Wat kunnen we?’, ‘Wat willen we?’ en ‘Wat moeten we?' samenkomen, wordt het voor mij interessant. Hierbij werk ik graag in een functie waar verschillende vraagstukken, zoals technisch design, juridische kaders, financiering, samenwerking en de politieke besluitvorming, samenkomen.

Mijn sterke punten zijn mijn procesgerichte blik en strategisch inzicht, welke ik heb ontwikkeld door tijdens mijn studie veel bezig te zijn met visievorming en het ruimtelijke ontwikkelingsproces. Dit combineer ik met een brede achtergrond en interesse waardoor ik snel kan schakelen tussen verschillende taken en inhoud. Daarnaast werk ik graag samen en geloof ik erin dat je meer bereikt door veel vragen te stellen, te luisteren en van elkaar te leren.

 

Radboud Universiteit Nijmegen - Master Environment and Society studies
Masterthesis:  European Innovation Policy through the European Regional Development Fund. A case study of East-Netherlands.

Blekinge Institute of Technology - Master Spatial Planning

Universiteit Utrecht - Bachelor Sociale Geografie & Planologie

Business Partner:
CROW