Florian site.jpg

Ik ben Florian

Ik ben erg betrokken en nieuwsgierig naar de verschillende disciplines van bedrijven, voel me thuis in de uitvoering en werkvoorbereiding op multidisciplinaire projecten en heb voldoende doorzettingsvermogen om lastige taken op het gewenste kwaliteitsniveau zelfstandig uit te voeren.

Verantwoordelijkheid, daar sta ik voor. Door mijn handen uit de mouwen te steken, ontvang ik begrip van de hele keten. Door mijn flexibele inzet en het ombuigen van uitdagingen naar oplossingen ben ik in staat om projecten succesvol te maken. Dit blijkt uit mijn tomeloze inzet (nachtdiensten), de wil om projecten te bezoeken in het buitenland, buiten mijn comfortzone te treden als uitvoerder HDD en de feedback die ik ontvang van collega’s tijdens mijn stages.

 

Opleiding

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen - Civiele Techniek (Bachelor) Diploma behaald: 15 februari 2017.
Afstudeeropdracht: “Optimaliseren proces van voegconstructies bij betonnen kunstwerken voor de in Nederland meest toegepaste voegconcepten.”

Vrije School Zutphen - Hoger Algemeen Voortgezet Onderwijs.
Profiel: Natuur&Techniek, Natuur&Gezondheid.

Cursussen en Certificaten: VCA-Vol

Keurmerk Duurzame Ontwikkeling - Hobéon
Duurzame ontwikkeling is ontwikkeling die aansluit op de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties, om in hun eigen behoeften te voorzien, in gevaar te brengen.

Business Partners:
X