Jelmer Experience

Young Professional worden bij Jelmer, wat houdt dat in? In drie jaar tijd verken je als Jelmer Young Professional actief de infrasector. Je werkt aan uitdagende projecten bij een opdrachtgever, aannemer en ingenieursbureau; ketenleren noemen we dit. Hierdoor ontstaat inzicht in en begrip voor het handelen van de verschillende marktpartijen. Zo ben je als Jelmer Young Professional in staat een betere samenwerking in de sector te creëren. Ook maak je kennis met de volledige projectcyclus, van initiatieffase tot en met realisatie en beheer: lifecycle-denken


Talent Ontwikkelprogramma

Jelmer biedt een uniek Talent Ontwikkelprogramma waarbij persoonlijke
en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal staan. 

Het grootste gedeelte van de vakinhoudelijke ontwikkeling vindt plaats op de werkvloer. In drie jaar tijd verken je van binnenuit het werkveld. Je doet dit door bij verschillende business partners in de infrasector te werken. Je staat in de schoenen van:

  • een aannemer

  • een opdrachtgever

  • en een ingenieursbureau

Bij Jelmer ontwikkel je jezelf als mens én als professional. Je bent heel bewust bezig met het toevoegen van waarde. Daarbij ben je steeds in staat om dicht bij jezelf te blijven. Als Jelmer Young Professional sta jij voor de kracht van de nieuwe generatie in de civiele techniek.

Het ontwikkeltraject bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Trainingen

  • Workshops

  • Masterclasses

  • Intervisie

  • Persoonlijke coaching

Dit programma is sterk actiegericht. Je formuleert doelen en leert ze om te zetten in resultaten. Je leert specifieke vaardigheden die je meteen kunt toepassen in de praktijk. Met de andere Young Professionals bespreek je de successen en obstakels op je pad. Natuurlijk kun je gedurende het gehele traject een beroep doen op de Talent Manager voor coaching en begeleiding.


Vacature Young Professional 

Jelmer is continu op zoek naar Young Professionals die het verschil willen maken in de infrasector en die weten dat persoonlijke ontwikkeling, lef en daadkracht essentieel zijn om daarin te slagen. Herken jij jezelf hierin? Dan ben je van harte welkom voor een gesprek!


"Ik heb handvatten gekregen om de toekomst meer vorm te geven, zowel carrière-technisch als in mijn privéleven. Wat heeft Jelmer me veel gebracht en wat ben ik blij dat ik deze stap heb durven zetten. Collega's, vrienden, groep 6, bedankt voor jullie belangrijke bijdragen aan dit prachtige avontuur!”

Merijn Buist

"Na drie jaar multi-company traineeship bij Jelmer, heb ik fantastisch uitzicht over wat ik heb gedaan en wat ik kan gaan doen. Nog helemaal bleu werd ik aangenomen als trainee. Bij provincie Zuid-Holland kon ik gelijk aan een mooie uitdaging als projectleider beginnen. Daarna volgden nog Ingenieursbureau Rotterdam en Strukton. Mijn Jelmer-tijd was ontzettend waardevol. Ik heb ongelooflijk veel geleerd."

Lisa de Rooij


 

Vakinhoudelijke dag
De Rotterdamsebaan

In het kader van de Jelmer Vakinhoudelijke Dag werden
onze Young Professionals rondgeleid op project De Rotterdamsebaan
van de Gemeente Den Haag.


 

Marokko trip TU Delft Dispuut Watermanagement

Jelmer draagt graag bij aan de ontwikkeling van kennis en het opdoen van ervaringen binnen het civiele werkveld. Zo ook het Dispuut Watermanagement van TU Delft, dat met de Go Pro van Jelmer een prachtige reis door Marokko in beeld bracht.


 

Jelmer skiweekend

Tradities moeten we in ere houden. Ook in 2018 zijn we afgereisd
naar het Oostenrijkse Hinterglemm voor een sportieve en spetterende winterbreak.


TU Delft Dispuut Watermanagement goes Africa!

Bij Jelmer helpen we niet alleen onze eigen Young Professionals met hun ontwikkeling. We dragen ook graag bij aan de ontwikkeling van studenten in ons vakgebied. Zo ook het Dispuut Watermanagement dat met de Go Pro van Jelmer een prachtige reis maakte door Ethiopië.