jelmer base Jip.jpg

Ik ben Jip

Hi! Ik ben Jip, 25 jaar, net afgestudeerd aan de TU Delft, master Architecture and the Built Environment, en nu klaar voor een nieuwe uitdaging! Mijn interesse ligt bij het oplossen van complexe vraagstukken in de gebouwde omgeving. Mijn ambitie hiermee is om mensen te inspireren met het verhaal wat je met projecten kan vertellen en om daarmee de wereld telkens een stukje beter te maken. Duurzame ontwikkeling is namelijk een van mijn belangrijkste fascinaties en iets waar ik me graag mee bezig wil blijven houden.

Naast deze groene stempel die ik graag op projecten druk, zijn een heldere aanpak, benadering met positieve energie en out of the box denken, kenmerkend voor mijn manier van werken. Ik houd van het structureren en visualiseren van complexe vraagstukken om zo het overzicht te behouden en de rode lijn helder te krijgen. Vervolgens kan ik deze vraagstukken als creatieve duizendpoot met een ruimdenkende blik benaderen.

Ik krijg energie van met mensen een uitdaging aangaan en ergens naartoe te werken en geef in een team ook veel positieve energie terug. Ik ben dan ook een echte teamplayer, die goed aanvoelt welke krachten een team nodig heeft en een team kan motiveren. Ik ben heel leergierig en wil mij als young professional verder ontwikkelen op het gebied van duurzame gebiedsontwikkeling, waarbij gedreven samen wordt gewerkt om de wereld steeds een stukje beter te maken.

 

TU Delft - Master Architecture and the Built Environment
Thesis: Herontwikkeling van het historisch centrum van de voormalige Koloniale stad Bandung, Indonesia.

TU Delft - Minor International Entrepreneurship and development
Interdisciplinair project om het watersysteem van een lokaal ziekenhuis in Kagondo, Tanzania te verbeteren.

TU Delft - Bachelor Bouwkunde
Thesis: Herontwerp van de Kunsthal in Rotterdam.

Business Partner: