Ik ben Maarten

Mijn persoonlijke ambitie bevindt zich in het leren managen van projecten en processen in de bouw vanuit een combinatie van technische en managementkennis. Techniek en management kunnen, zeker in multidisciplinaire teams, niet los van elkaar gezien worden. Een gecombineerde aanpak zorgt naar mijn mening voor meer begrip tussen uitvoering en sturing en daarmee voor een efficiënter bouwproces.

Mijn passie ligt bij weginfrastructuur en gebiedsontwikkeling, zowel op het gebied van nieuwbouw als onderhoud. Mijn aanpak is analytisch, zelfkritisch en gericht op duidelijke communicatie. Ik ben een efficiënte werker, die in staat is om vanuit complexe randvoorwaarden gestructureerd richting een oplossing te werken. Deze vaardigheid heeft volgens mijn afstudeerbegeleiders mede bijgedragen aan het eindresultaat van mijn scriptie.

In mijn vrije tijd zit ik graag op de racefiets, zowel in binnen- als buitenland. Als de weersomstandigheden dit niet toelaten, dan sta ik met plezier in de keuken. Hier houd ik mij voornamelijk bezig met Italiaanse gerechten. Buiten het feit dat deze hobby's mij afleiding en plezier bieden, draaien ze ook beide om het zoeken naar het nieuwe en ontdekken van het onbekende (fietsroutes en recepten). Deze interesse komt ook goed van pas als professional; het houdt mij scherp en zorgt voor een focus op verbetering.

 

TU Delft - Master Construction Management and Engineering (2016)
Afstudeeropdracht: ‘Roles and Governance in Dutch Office Conversion Projects’, beschikbaar op repository.tudelft.nl
Stage: Contract Management DBFM SAAone

TU Delft - Bachelor Civiele Techniek (2013)
Afstudeeropdracht: ‘Financiering van Bouwprojecten in Tijden van
Economische Neergang’
Minor: Management van Bouwprojecten

Junior College (JCU) – Universiteit Utrecht
Extra curriculair programma voor middelbare VWO scholieren met een talent voor bètavakken

Business Partners:
Rijkswaterstaat
GMB Civiel
Volker Rail