Wouter.jpg

Ik ben Michiel

Vanuit mijn studie Sociale Geografie ben ik bijzonder geïnteresseerd in de gebouwde omgeving en de relatie tussen mens en ruimte en de verbinding van de randvoorwaarden en eisen van een project die daaraan worden gesteld. Systems engineering sluit hier goed op aan en daar wil ik mij dan ook verder in ontwikkelen binnen het 3-jarige Jelmer traject. Als economisch geograaf ben ik breed georiënteerd, analytisch sterk en praktisch ingesteld. Ik kan goed overweg met databestanden en software zoals Excel, maar wil mijn kennis graag verbreden met bijvoorbeeld Relatics.

Ik heb ruime ervaring opgedaan met klantcontact, marktonderzoeken en big data. Als persoon ben ik open, betrouwbaar, nauwkeurig en vriendelijk. Ik leer en ontwikkel mezelf snel en leg makkelijk contact. Mijn opgebouwde kennis wil ik nu met veel enthousiasme inzetten om door te groeien binnen het vakgebied van de ruimtelijke ordening, op het raakvlak met de civiele techniek. 

 

Universiteit Utrecht - Master Sociale Geografie
Masterscriptie onderwerp: Aanloopstraten in binnensteden.
De invloed van fysieke en organisatorische factoren op de kwaliteit van aanloopstraten als bedrijfsomgeving.
Universiteit Utrecht - Bachelor Sociale Geografie
Bachelorscriptie onderwerp: De Noordvleugel Randstad in het mondiale netwerk van internationaal opererende kennisintensieve zakelijke dienstverleners.

Business Partners:
Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau
CROW