Vacature Campus Recruiter


Geloof jij in de innovatiekracht van de nieuwe generatie?
En maak jij graag onderdeel uit van een club die zich volledig richt op het ontwikkelen van getalenteerde young professionals met 21st century skills?!

Wij zijn Jelmer


Jelmer staat voor de ontwikkeling van lifelong learners: open, nieuwsgierige, autonome en zelfbewuste professionals die alle skills in huis hebben om de toekomst van de technische sector vorm te geven. Futureproof ingenieurs en adviseurs die versnelling en vernieuwing creëren in de wereld om hen heen.

Jelmer vormt een netwerk van topspelers in het speelveld van civiele techniek, bouw & vastgoed, energie en gebiedsontwikkeling. Onze business partners zijn ambitieuze organisaties en publieke opdrachtgevers waar onze young professionals de kans krijgen om zich in versneld tempo te ontwikkelen. Aan de hand van het Jelmer Impact Programma worden Jelmers uitgerust met een arsenaal aan sociale en vakinhoudelijke vaardigheden. Via het driejarige multicompany traineeship van Jelmer wordt nieuwe kennis direct toegepast in de praktijk en verder versterkt met persoonlijke coaching en on the job begeleiding.

Wat ga je doen?

Als Campus Recruiter sta jij gesteld om nieuw talent te spotten voor Jelmer. Je bent veel in contact met universiteiten, hogescholen, disputen en studieverenigingen en bouwt aan een succesvolle samenwerking. Je organiseert aansprekende events, sportactiviteiten en workshops waar je het ontwikkelprogramma van Jelmer actief uitdraagt. Arbeidsmarktcommunicatie is een belangrijk onderdeel van je functie. Ook zorg jij voor de optimale candidate experience gedurende het volledige sollicitatietraject. Daarnaast weet je als geen ander hoe je social media kan inzetten om de juiste kandidaten enthousiast te maken voor Jelmer. Jij herkent immers de kracht van de nieuwe generatie!

Jouw profiel

Je bent een gedreven young professional en beschikt over een flinke dosis flair waarmee je bachelor- en masterstudenten aan je verbindt. Je wordt blij van dynamiek en variatie in je werk en kan goed omgaan met vrijheid en eigen verantwoordelijkheid. We zoeken iemand die met net zoveel enthousiasme zaken opstart als afmaakt. Je bent strategisch sterk, maar ook hands-on en resultaatgericht. Als persoon ben je nieuwsgierig, integer en sensitief.

Je beschikt over:

● een afgeronde BSc of MSc opleiding;

● ervaring met social media, marketing en communicatie;

● affiniteit met techniek;

● lef, executiekracht en doorzettingsvermogen.

Wat bieden we jou?

Maximale aandacht voor ontwikkeling van jong talent is wat ons dagelijks drijft. We geloven in ondernemen met een sociaal hart. Jelmer is een plek om te ontdekken, te leren en een eigen pad te creëren. We bieden jou een uitdagende functie binnen een energiek team met een echte aanpakkersmentaliteit. Vanuit ons hoofdkantoor in Vinkeveen ben je actief in heel Nederland. Het betreft een fulltime functie en daar hoort een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket bij:

● contract voor onbepaalde tijd;

● startsalaris tussen 2.500,- en 2.850,- euro bruto per maand;

● groei in salaris op basis van 360 graden feedback;

● 25 vakantiedagen;

● 8% vakantiegeld;

● leaseauto;

● telefoon en laptop;

● pensioenregeling;

● winstdelingsregeling;

● en uiteraard ruimte voor opleiding en ontwikkeling!

Solliciteren

Krijg jij energie van het enthousiasmeren van studenten en weet jij hen te overtuigen om een vliegende start te maken bij Jelmer? Dan is dit jouw kans! Neem contact op met Stephanie Zweekhorst (Talent Manager) via 06 28 911 244 of solliciteer direct via stephaniezweekhorst@jelmer.nl