Welcome to the 21st century:
Join Jelmer NEXT!


 

• 14 februari 2019
De BouwCampus, Delft
Inloop vanaf 09.00 uur
Event eindigt om 15.30 uur

NEXT2b.jpg
 

Op donderdag 14 februari 2019 is het zover, Jelmer NEXT, hét selectie event, waar getalenteerde young professionals hun skills laten zien om daarmee 1 van de exclusieve seats binnen het multi company traineeship van Jelmer te bemachtigen!

Tijdens NEXT, nodigen wij jou uit om te laten zien dat jij het Jelmer DNA bezit. Je gaat aan de slag met problem-solving tijdens een sessie speed storming, je ontmoet je collega Jelmers in het Netwerkcafé, je werkt in groepsverband een business case uit en presenteert ons je advies en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Dit alles doen we in een inspirerende omgeving, passend bij onze passie voor de technische sector. We vertellen je alles over Jelmer, je ontmoet onze trainers en we nemen je mee in het Jelmer Impact Programma. En aan het einde van de dag weet je of jij 1 van de exclusieve seats hebt weten te bemachtigen.

Heb jij het Jelmer DNA?

Dan ben jij nieuwsgierig, proactief, ondernemend, veranderingsgericht, positief kritisch en bovenal een teamplayer! Je wilt gaan voor het versneld ontwikkelen van jouw talent en het future proof maken van ruimte, water en infrastructuur. Je beschikt in 2019 over een afgeronde bachelor of master Civiele Techniek, Bouwkunde, Construction Management Engineering, Technische Bedrijfskunde of Planologie. Heb je een andere studierichting, maar wel een sterke affiniteit met infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling? Ook dan is het traineeship interessant voor je! Je hebt max 3 jaar werkervaring en je bent op zoek naar een uitdagende baan en een dynamische omgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen, waarmee je ergens in 2019 wilt starten (er zijn verschillende startmomenten in het jaar).

Nieuwsgierig? Mooi! Meld je dan nu aan voor NEXT en verzeker jezelf van een plek op 14 februari. Stuur jouw CV en motivatie naar:

recruitment@jelmer.nl