Ik ben Tiemen

Ik heb altijd een fascinatie voor water gehad. Die heb ik verder ontwikkeld tijdens mijn master Offshore Engineering, waar verschillende disciplines samenkomen in integrale projecten. Ook in de civiele techniek is dit het geval. Met het Jelmer traineeship wil ik, naast technische diepgang, een breed begrip van deze sector ontwikkelen. Hierdoor zal ik effectief worden in een multidisciplinair team, waar ik met mijn brede belangstelling volledig aan mijn trekken kom. Het sociale aspect is voor mij erg belangrijk, en ik ben er dan ook van overtuigd dat een gesmeerde samenwerking binnen een dergelijk team leidt tot het best mogelijke resultaat.
Een verbindende rol bleek in eerder werk in teamverband goed bij mij te passen.

Zelf werk ik meer flexibel dan planmatig, wat maakt dat ik goed om kan gaan met tegenslag. Hier lang bij stilstaan zit niet in mijn aard: ik zoek graag naar nieuwe manieren om tot oplossingen hiervoor te komen. Ik ben kritisch op eigen werk en niet bang om dat te zijn op werk van anderen. Op deze manier denk ik bij te kunnen dragen aan het best mogelijke groepsresultaat van een civieltechnisch project.

 

Technische Universiteit Delft - MSc Offshore & Dredging Engineering (2016)
Mijn afstudeeropdracht betrof het vinden van de oorzaak van een discrepantie tussen gemodelleerde en gemeten dynamische hijslasten van een afzinkbaar kraanschip. Daarnaast heb ik verschillende keuzevakken gevolgd, met als hoogtepunt ‘Arctic Offshore Engineering’ aan UNIS (Spitsbergen, Noorwegen).

Technische Universiteit Delft - BSc Civil Engineering (2014)

Business Partner:
Max Bögl