Weet jij als geen ander hoe je kansen creëert in de markt? En ligt jouw hart bij de kern van onze organisatie, namelijk het ontwikkelen van talent? Dan zoeken we jou!

Jelmer is per direct op zoek naar een energieke en resultaatgerichte account manager.

Wat ga je doen?
Als account manager creëer je kansen voor onze young professionals om zich inhoudelijk te ontwikkelen en waarde toe te voegen bij zowel bestaande als nieuwe business partners. Hierbij heb je oog voor de wensen van opdrachtgevers en persoonlijke ambities van trainees. Je zorgt voor een strategische klantbenadering en werkt aan langetermijnrelaties. Je bent gericht op het behalen van commerciële doelstellingen en levert een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie. Om dit te realiseren werk je nauw samen met een talent manager en talent recruiter. Door het maken van de juiste match zorg je ervoor dat de young professionals geweldige leerervaringen opdoen tijdens hun traineeship.

Jouw profiel
Je bent een ambitieuze professional met een flinke dosis flair en commerciële drive. We zoeken iemand die blij wordt van dynamiek en ook zaken kan afmaken. Je bent strategisch sterk, maar ook hands-on en resultaatgericht ingesteld. Je weet wat nodig is om succesvol te zijn. Verder ben je nieuwsgierig, doortastend en oplossingsgericht. Je communiceert helder en overtuigend.

Je beschikt over:

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • affiniteit met civiele techniek;
  • ervaring met consultative selling;
  • lef, executiekracht en doorzettingsvermogen;
  • zeer goede sociale vaardigheden, integriteit en sensitiviteit.

Jouw nieuwe werkomgeving
Jelmer heeft 25 young professionals in dienst (met inmiddels zo’n 60 alumni) en heeft de ambitie om verder te groeien. Samen met zusterbedrijf De Haan & Martojo verrijken we de civiele sector. We zijn met elkaar verbonden door onze passie om het verschil te maken. Korte communicatielijnen en continu aandacht voor ontwikkeling kenmerken onze organisaties. Je komt te werken in een enthousiast en creatief team met een echte aanpakkersmentaliteit. We bieden je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Uiteraard horen hier goede arbeidsvoorwaarden en een leaseauto bij. 

Enthousiast?
Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan jouw CV met motivatie naar Barbara Hermans (talent recruiter), e-mail: barbarahermans@jelmer.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via nummer 0297-231023. Je ontvangt binnen een week een persoonlijke reactie. We kijken uit naar je sollicitatie!