IMG_5524.jpg

Vacature Account Manager

Jouw nieuwe uitdaging
Weet jij als geen ander hoe je een netwerk van relaties bouwt? En ligt jouw hart bij de kern van onze organisatie, namelijk het ontwikkelen van talent?! Als Account Manager bij Jelmer creëer je kansen voor onze young professionals om zich inhoudelijk te ontwikkelen en waarde toe te voegen bij zowel bestaande als nieuwe business partners. Hierbij heb je oog voor de wensen van opdrachtgevers en voor de persoonlijke ambities van de young professionals. Je zorgt voor een strategische klantbenadering en werkt aan duurzame relaties. Je bent gericht op het behalen van commerciële doelstellingen en levert een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie. Door het maken van de juiste match zorg je ervoor dat de young professionals maximale leerervaringen opdoen en actief het werkveld leren kennen vanuit de rol van opdrachtgever en opdrachtnemer.

Wie ben jij?
Je bent een ambitieuze professional en beschikt over een flinke dosis flair en commerciële vaardigheden waarmee je zowel business partners als young professionals aan je verbindt. We zoeken iemand die blij wordt van dynamiek en die zaken met net zoveel enthousiasme afmaakt als begint. Je bent strategisch sterk, maar ook hands-on en resultaatgericht. Je past dit toe in je werk en brengt dit op een positieve manier over op anderen. Verder ben je nieuwsgierig, integer en sensitief. 

Je beschikt over:

  • een afgeronde bachelor of master opleiding;
  • affiniteit met techniek en de infrasector;
  • ervaring in een commerciële rol met zowel acquisitie als relatiemanagement;
  • empathisch vermogen;
  • lef en executiekracht.

Wie is Jelmer?
Jelmer staat voor de kracht van de nieuwe generatie in de civiele techniek. In drie jaar tijd doorlopen starters met een bachelor/master opleiding een multi-company Talent Ontwikkelprogramma en leren zij de volledige infrasector kennen. Gedurende deze periode werken ze bij de business partners van Jelmer, zoals ingenieursbureaus, aannemers, gemeenten, provincies en Rijkswaterstaat. Daarmee is een Jelmer young professional in staat de samenwerking tussen de verschillende partijen binnen de civiele techniek te verbeteren. Tegelijkertijd werken ze doelgericht aan hun persoonlijke ontwikkeling aan de hand van trainingen, workshops, intervisie en persoonlijke coaching.

Jouw nieuwe werkomgeving
Het team van Jelmer bestaat uit 30 enthousiaste collega’s en samen met zusterbedrijf DHM Infra vormen we een club van 100 professionals. Korte communicatielijnen en continu aandacht voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling kenmerken beide organisaties. Je komt te werken in Vinkeveen binnen een energiek team met een echte aanpakkersmentaliteit. Het betreft een fulltime functie en we bieden je een vast contract voor onbepaalde tijd. Hier hoort een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket bij inclusief leaseauto. Vanuit onze kernwaarden staan we voor persoonlijk ondernemerschap, samenwerking, vertrouwen en plezier.

Enthousiast?
Kom jij ons team versterken? Neem dan contact op met Ellen van Blanken via 06-45610806 of stuur direct jouw CV met motivatie naar ellenvanblanken@jelmer.nl. Je ontvangt altijd een persoonlijke reactie. We kijken uit naar je sollicitatie!