Begint jouw hart sneller te kloppen als je denkt aan partnerships, groeidoelstellingen, samenwerking en talentontwikkeling?

Mooi. Jelmer is namelijk op zoek naar een energieke en resultaatgerichte Junior Business Developer die ons netwerk van business partners verder verdiept en uitbouwt!


Wij zijn Jelmer
Jelmer gelooft in de kracht van de nieuwe generatie. We gaan voor het maximaal ontwikkelen van jong talent in de wereld van civiele techniek, bouw, water, gebiedsontwikkeling en energie. Via het driejarige Jelmer Impact Programma krijgen young professionals bij ons de kans om zich te ontwikkelen tot lifelong learners. Nieuwsgierige en zelfbewuste young professionals die wij verbinden aan organisaties met lef. Hiermee creëren we versnelling en vernieuwing en stomen we Nederland klaar voor de uitdagingen van de toekomst.

Onze business
Jelmer heeft inmiddels een waardevol netwerk opgebouwd van business partners in de bouw- en infrasector. Ambitieuze organisaties en publieke opdrachtgevers die onze young professionals de ruimte geven om zich in versneld tempo te ontwikkelen. Jelmers voeren uitdagende projecten uit bij minimaal drie verschillende organisaties en in verschillende fases van een project. Zij vertrouwen op ons voor de ideale match tussen ambities, talent en vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit houden we natuurlijk graag zo. That’s where you come in...

Wat ga je doen?
Dankzij jouw inzet krijgen young professionals de kans om zich te ontwikkelen en waarde toe te voegen bij onze business partners. Je hebt oog voor zowel de wensen van onze opdrachtgevers als de persoonlijke ambities van de young professionals en weet deze moeiteloos aan elkaar te knopen. Je zorgt voor een strategische klantbenadering en werkt intensief aan warme relaties voor de lange termijn. Je bent gericht op het behalen van commerciële doelstellingen en levert op deze wijze een belangrijke bijdrage aan de groei van Jelmer. Om dit te realiseren werk je nauw samen met het kernteam in Vinkeveen. Daarnaast zijn we onze organisatie continu aan het doorontwikkelen en daar hoort ook het ontwikkelen van nieuwe diensten en markten bij.

Wie zoeken we
Je krijgt een enorme kick van het behalen van commerciële doelstellingen en hebt een neus voor nieuwe kansen en mogelijkheden. Als toekomstige nieuwe collega van het Jelmer-team gedij je goed in een dynamische werkomgeving. Je bent strategisch sterk, maar ook hands-on en resultaatgericht. Je weet nieuwe dingen te initiëren, maar maakt ze ook af. Kortom: jij voelt feilloos aan wat er nodig is voor groei en succes van Jelmer en kan dit duidelijk vertalen naar een salesplan, tendertrajecten en acquisitie. Je hebt:

  • een bachelor of masteropleiding (een technische richting is een pré)

  • 2 tot 5 jaar werkervaring in een adviserende of commerciële rol

  • affiniteit met (civiele) techniek

  • goede sociale vaardigheden en sensitief vermogen

  • lef, discipline en executiekracht

Wat hebben we voor jou in petto?
Een werkomgeving die gebouwd is op ondernemerschap en alle ruimte voor vrijheid en verantwoordelijkheid biedt. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd, een goede beloning en je deelt mee in de winst. Bovendien regelen we een leaseauto, laptop en telefoon voor je. Allemaal leuk natuurlijk, maar veel belangrijker vinden we het dat jij de ruimte neemt om jezelf te ontwikkelen. Maximale aandacht voor ontwikkeling van jong talent is nou eenmaal wat ons dagelijks drijft.

Is deze baan jou op het lijf geschreven?
Heb je in gedachten onze portefeuille van business partners al verder uitgebreid en onze young professionals voorzien van uitdagende projecten? Dan is dit jouw kans! Neem contact op met Stephanie Zweekhorst (Talent Manager) via 06 28 911 244 of solliciteer direct via stephaniezweekhorst@jelmer.nl.


In het Jelmer Talent Lab hebben we 15 exclusieve seats voor young professionals met innoverend vermogen!


Jelmer biedt een intensief talentontwikkelprogramma voor ingenieurs en adviseurs van de toekomst. In drie jaar tijd doorloop je een multi-company traineeship en werk je aan uitdagende projecten bij onze business partners. Je werkt zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde; ketenleren noemen we dit. Ook maak je kennis met de volledige projectcyclus, van initiatieffase tot en met beheer en hergebruik.

Wie ben jij?

  • een starter met een afgeronde bachelor of master Civiele Techniek, Bouwkunde, Construction Management Engineering, Technische Bedrijfskunde of Planologie;

  • maximaal 3 jaar werkervaring;

  • heb je een andere studierichting, maar wel een sterke affiniteit met infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling? Ook dan is het traineeship interessant voor je!

  • je bent op zoek naar een uitdagende baan en een dynamische omgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen;

  • en je bent proactief, ondernemend, veranderingsgericht en vooral een teamplayer.

Wat bieden wij?
Een intensief talentontwikkelprogramma opgebouwd uit trainingen, coaching, intervisie en vakinhoudelijke workshops. Uiteraard bieden we je ook een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Jelmer heerst een informele sfeer waar hard wordt gewerkt, maar waar ook alle ruimte is voor een goede grap en gezellige borrels. En we gaan regelmatig met elkaar op stap en varen op de Vinkeveense Plassen!

Enthousiast?
Ga jij voor het versneld ontwikkelen van jouw talent en het future proof maken van ruimte, water en infrastructuur? Stuur dan jouw CV met motivatie naar ottelinecroll@jelmer.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Otteline Croll via 0297 - 231 023 of 06 - 46 50 66 67. Let's meet!