IMG_9123.jpg

In het Jelmer Talent Lab hebben we 15 exclusieve seats voor trainees met lef, daadkracht en innoverend vermogen!


Jelmer biedt een intensief talentontwikkelprogramma voor ingenieurs en adviseurs van de toekomst. In drie jaar tijd doorloop je een multi-company traineeship en werk je aan uitdagende projecten bij onze business partners. Je werkt zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde; ketenleren noemen we dit. Ook maak je kennis met de volledige projectcyclus, van initiatieffase tot en met beheer en hergebruik.

Wie ben jij?

  • een starter met een afgeronde bachelor of master Civiele Techniek, Bouwkunde, Construction Management Engineering, Technische Bedrijfskunde of Planologie;

  • maximaal 3 jaar werkervaring;

  • heb je een andere studierichting, maar wel een sterke affiniteit met infrastructuur en ruimtelijke ontwikkeling? Ook dan is het traineeship interessant voor je!

  • je bent op zoek naar een uitdagende baan en een dynamische omgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen;

  • en je bent proactief, ondernemend, veranderingsgericht en vooral een teamplayer.

Wat bieden wij?
Een intensief talentontwikkelprogramma opgebouwd uit trainingen, coaching, intervisie en vakinhoudelijke workshops. Uiteraard bieden we je ook een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Jelmer heerst een informele sfeer waar hard wordt gewerkt, maar waar ook alle ruimte is voor een goede grap en gezellige borrels. En we gaan regelmatig met elkaar op stap en varen op de Vinkeveense Plassen!

Enthousiast?
Ga jij voor het versneld ontwikkelen van jouw talent en het future proof maken van ruimte, water en infrastructuur? Stuur dan jouw CV met motivatie naar ottelinecroll@jelmer.nl. Voor meer informatie kun je terecht bij Otteline Croll via 0297 - 231 023 of 06 - 46 50 66 67. Let's meet!