Yassin site.jpg

Ik ben Yassin

In het dagelijks leven kijk ik graag verder en denk ik toekomstgericht na. Als planoloog denk je na over de wereld van morgen, vandaar mijn studiekeuze. Mijn werkervaring als stagiair bij Rijkswaterstaat, de gemeente Utrecht en de gemeente Amsterdam hebben mij versterkt op het gebied van projectleiderschap, analyserend vermogen en samenwerking. Deze kernbegrippen hebben mij gevormd tot iemand die problemen oplost, projecten volledig afsluit en eigen ambities nastreeft. Waar anderen problemen uit de weg gaan zoek ik daar juist de uitdaging in om ze op te lossen.

Eén van mijn ambities is het streven naar een wereld waarin duurzaamheid geen uitzondering maar een vanzelfsprekendheid is. Zo heb ik op mijn 22ste een eigen bedrijfje gehad in duurzame producten waar ik de kracht van het ondernemerschap en de voldoening om bij te dragen aan een betere wereld wist te combineren. De combinatie van uitdagingen en afwisseling in het werkveld zijn voor mij drijfveren om bij een volgend project nog betere resultaten te halen. Jelmer is voor mij een uitgelezen kans om dit te kunnen verwezenlijken.

 

Hogeschool Utrecht - Bachelor Ruimtelijke ordening en Planologie
Afstudeeronderzoek naar een goed ontwerp voor de herinrichting van de Burgemeester Reigerstraat en Nachtegaalstraat door middel van participatie.

Business Partners:
Gemeente Amsterdam Metro & Tram