ZSofia.jpg

Ik ben Zsófia

De basis voor mijn studie is Civiele Techniek, met een specialisatie in Kustwaterbouw. Ik ben een erg leergierig persoon, waardoor ik vele kansen heb aangepakt om mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Wat mij erg aanspreekt aan de civiele sector is dat je als ingenieur continue op zoek bent naar een oplossing voor uitdagingen die de behoeften van onze maatschappij en de druk van het milieu met zich meebrengt. Ik ben erg geïnteresseerd in duurzame oplossingen, zo heb ik mij tijdens mijn afstuderen gefocust op ‘Building with Nature’ projecten. Wat mij met name aanspreekt aan dit onderwerp is dat het een complexe samenwerking vereist tussen verschillende disciplines. Om meer inzicht te krijgen in deze samenwerking heb ik mij verdiept in ecologie, wat normaal gesproken niet tot het curriculum van de Technische Universiteit Delft behoort.

Daarnaast ben ik erg gefascineerd door internationale samenwerkingsverbanden, waar een ingenieur vaak mee te maken krijgt. Zo heb ik twee buitenlandse stages gedaan, waar ik veel kennis opgedaan heb over het werken met andere culturele achtergronden, wat niet altijd even makkelijk is. Kortom, ik ben een erg enthousiaste en gemotiveerde ingenieur die graag letterlijk en figuurlijk haar grenzen wil verleggen.

 

Technische Universiteit Delft - Master Hydraulic Engineering (2017)
Specialisatie: Coastal Engineering.
Master scriptie: Ontwikkeling van richtlijnen voor ingenieurs om kwelder vegetatie op te nemen in kustbeschermingsprojecten.

Technische Universiteit Delft - Bachelor Civiele Techniek (2014)
Minor: International Entrepreneurship & Development (stage SimGas Tanzania).
Bachelor scriptie: Modelleren van de waterstanden bij het Building with Nature project de Zandmotor.

Corlaer College Nijkerk - VWO (Natuur & Techniek) 

Business partner:
Gemeente Amsterdam Ingenieursbureau
RoyalHaskoningDHV