Jelmer vernieuwt, verfrist & verbetert

Met een compleet nieuwe look & feel

Jelmer is katalysator van vernieuwing in de wereld van infrastructuur, bouw, water, energie en gebiedsontwikkeling. Door young professionals vanuit verschillende disciplines samen te laten werken aan de uitdagingen van de toekomst zorgen we voor verfrissing en versnelling. Als je continu vernieuwend bezig bent, wil je dat natuurlijk ook laten zien. Daarom was het tijd voor een ander logo, een opgefriste huisstijl en een nieuwe website.

Jelmer in een nieuw jasje

De vernieuwde huisstijl van Jelmer laat beter zien wie we zijn en waar we voor staan. De drie lijnen van het logo, die samen de letter J van Jelmer vormen, symboliseren de drie ontwikkeljaren van de Jelmer Young Professionals. Ook past het stoere, duidelijke beeldmerk qua vorm en uitstraling goed bij de sectoren die we bedienen: Infra, Bouw, Water en Urban. De kleur oranje komt in onze nieuwe huisstijl nog prominenter naar voren. Oranje is de kleur van energie, dynamiek, plezier, optimisme, verbinding, samenwerken, creativiteit en enthousiasme. Ook wordt oranje vaak geassocieerd met de behoefte om iets neer te willen zetten en van betekenis te zijn voor de wereld om je heen. Kortom: een kleur die ons op het lijf geschreven is.

site.png

Jelmer.nl

Uiteraard hebben we de huisstijl vertaald naar al onze middelen. De grote oranje J zie je de komende tijd dan ook vaker voorbij komen. Bovendien hebben we onze website in een volledig nieuw jasje gestopt. Hier lees je over ons unieke gedachtegoed, kom je meer te weten over de talenten van onze young professionals en lees je hoe ons impact programma werkt. De vernieuwde samenwerkingsvormen met onze business partners vind je terug in onze dienstverlening. Zo kunnen business partners onze Jelmers voor een jaar inschakelen, maar kunnen ze ons nu ook inzetten voor een Denktank of een Impuls opdracht.

Enthousiast geworden?

Werkt ons enthousiasme aanstekelijk en wil je weten hoe ook jij kunt bijdragen aan vernieuwing, versnelling en verbetering van de sector? We gaan graag met je in gesprek!

Anniek Ottens